RANT + FOLLOW ME AROUND

Dag iedereen, het is al een tijdje sinds mijn laatste post. Dit komt niet omdat ik niet wil schrijven of niet weet wat, maar omdat ik gewoonweg geen tijd heb. Het is een ongelooflijk drukke periode, niet alleen voor mij heb ik gemerkt maar voor de meeste studenten. Toch wil ik eventjes zagen over hoeveel ik te doen heb.

Zoals sommigen onder jullie weten zit ik momenteel in mijn laatste jaar van mijn bachelor. En wat hoort er bij afstuderen? Een superlange, veel tijdrovende bachelorproef. Jups, dying right now. Daar bovenop heb ik, net als mijn medestudenten nog een voltijdse stage. Maar voor mijn stage ben ik momenteel ook een project aan het realiseren. Super leuk, heel veel erkenning ook dat ik ervoor krijg maar: niet normaal veel werk. Ik had geen idee wat ik mezelf aandeed toen ik dit project volledig op mij nam. Zeker doordat mijn stagementor momenteel op vakantie is (een welverdiende vakantie) - heb ik het nog drukker. Vele klanten moeten ondertussen begeleidt worden waardoor ik tijdens mijn stage-uren geen tijd heb om ook alles voor het project te regelen.

Binnen 10 dagen is het project al en binnen een dikke maand moet mijn bachelorproef binnen dus het wordt nog even op mijn tanden bijten en dan heel erg genieten (na mijn stage-uren natuurlijk).

Deze paasvakantie had ik één weekje vakantie aka 7 dagen om aan mijn bachelorproef te schrijven. Maar vakantie blijft vakantie dus mocht ik toch ook wel een beetje genieten. Hier volgt een mini mini samenvatting van de leuke momenten van deze week.In het begin van deze vakantie was het nog super mooi weer en heb ik af en toe gewandeld. Wauw, ik ben zo verliefd op de bloemen in de bomen. Het is zo rustgevend om door zo'n buurten te wandelen. Het doet mij stilstaan bij mijn eigen leven. Ik vind het mooi dat bomen al hun mooie bloemen en bladeren verliezen in de herfst en toch weer zo mooi in bloem staan in de lente. Wij als mensen kunnen daar veel van leren. Wanneer alles fout gaat en heb je het gevoel hebt dat je alles aan het verliezen bent, moet je gewoon geduld hebben tot het jouw tijd is om weer in bloei te staan. Genezen neemt tijd, gun jezelf die tijd.


Vorige week zaterdag was het braderie in Laken. Ik heb mooie herinneringen aan Laken en vind het altijd oprecht leuk om terug te gaan. De braderie zelf was niks speciaals maar het was wel een leuke dag + ik kon mijn nieuwe kleren aandoen en dat is altijd wel leuk.


Op zondag was het zomer. Voor mij dan toch... een terrasje met een goede vriendin hoort daar dan ook bij. Ik heb de laatste tijd niet zoveel tijd gehad om met vrienden af te spreken dus heb ik deze vakantie geprofiteerd van dat beetje tijd dat ik op overschot had.


Deze is mega random, maar iets dat ik deze vakantie heb kunnen doen waar ik anders geen tijd voor heb is: ontbijten. Ik heb 's morgens echt geen tijd om te ontbijten omdat ik anders veel te vroeg moet opstaan. Meestal eet ik dan gewoon een koek op de trein of metro. Super ongezond, I know.


Op woensdag was het al veel minder warm maar had ik een date met mijn beste vriendin. Gelukkig konden we ons opwarmen met een overheerlijke chocolademelk. Door dit drukke semester heb ik al mijn vrienden een beetje verwaarloosd, op het vlak van niet steeds beschikbaar zijn om af te spreken. Maar gelukkig heb ik zo'n fantastische vrienden die dat begrijpen en waar ik keer op keer op kan rekenen. S/o to you guys xo


Deze vakantie heb ik ook tijd gemaakt voor mijn guilty pleasures! Ik ben één van die mensen die schaamteloos (?) Temptation Island gevolgd heeft. Maar een serie die ik begonnen en uitgekeken heb deze vakantie is 13 reasons why. Zeker een aanrader!! Ik heb op één dag 5 afleveringen na elkaar gekeken, van elk een uur lang.... snap je waarom het een guilty pleasure is? In één van mijn vorige favorieten posts hebben jullie al kunnen lezen dat ik een Cosmo Politan fan ben, maar ook daar heb ik sinds deze stage niet zoveel tijd voor gehad. Heel is leuk dat ik daar deze vakantie wél wat tijd voor kon vrijmaken.


Maar spijtig genoeg moest ik ook werken voor school. V e e l werken. Mijn bachelorproef gaat over werkgeversbenadering en dit boek heb ik al veel te veel gelezen! Het is wel een top boek dat je heel duidelijk maar beknopt uitlegt hoe je het beste werkgevers aanpakt. Als iemand zich hier ooit in wilt/moet verdiepen is dit zeker een aanrader.


Ik ben deze vakantie twee dagen in het Muntpunt gaan werken met een vriendin en oh my god, dat waren de meest productieve dagen van dit jaar! Iedereen heeft zijn eigen plekje waar hij/zij zich het beste in kan concentreren en ik heb mijn plekje deze vakantie gevonden! Gelukkig had ik een super leuke studybuddy waarmee ik heerlijke coffee-breaks kon nemen!


She's so cute, I had to include this :)


Om deze vakantie goed af te sluiten ben ik naar een verjaardagsfeestje van een vriendin geweest (ook al had ik die dag 8 uur in de bib gezeten aka de reden dat ik zo moe was haha!). Het is altijd super leuk om oude vriendinnen terug te zien. Ken je zo die mensen dat je maar eens in de paar maanden ziet maar wanneer je ze ziet het zo comfortabel en vertrouwd aanvoelt dat je gevoel hebt dat je ze gisteren nog gezien hebt? Dat zijn die vriendinnen. Ik weet dat ik steeds, no matter what, bij hun terecht kan en dat maakt ze stuk voor stuk speciaal. (Hier is de lelijkste foto ever, maar het enige bewijsje van de leuke avond)


Ik hoop dat jullie vakantie minstens even leuk was als die van mij en ik wens jullie allemaal even geweldige vriendinnen als de meisjes die deze vakantie zo leuk gemaakt hebben.
xo Adelina

Share:

0 reacties