Spring OOTD: casual friday

Hey daar! Vandaag heb ik een OOTD voor jullie. De afgelopen dagen was het heerlijk warm in België. Dit is de lente waar ik al zo lang op gewacht heb. Ik word zo gelukkig van de warme zonnestralen en het feit dat ik geen jas moet dragen!

Spijtig genoeg kan ik niet heel de dag in mijn bikini in de tuin liggen dus toon ik jullie even wat ik wél draag tijdens deze periode. Zoals de titel het al aangeeft is mijn outfit heel casual. Ik denk dat ik het al een paar keer vermeld heb dat ik het belangrijk vind dat mijn kleren comfortabel zijn. Dat heb ik met mijn outfit vandaag  z e k e r.Dit topje komt uit de Marks&Spencers. Ik heb het enkele maanden geleden gekocht maar nog nooit de kans gehad om het echt te dragen. De mouwen zijn een beetje ambetant om met een jas te dragen dus heb ik gewacht tot de leuke momenten waarop ik mijn jas thuis kan laten. Zoals jullie kunnen zien heeft het bloesje gepofte mouwen, wat ik mega leuk vind.


Deze boyfriend-jeans heb ik al zeker een jaar. Het gat in mijn dij was er niet toen ik hem kocht maar is er gekomen door de vele keren dat ik mijn voet verkeerd stak.... oops? Deze broek is megaaa comfy en zit ook mooi vind ik. Het is trouwens één van de enige boyfriend-jeans' dat mij staat.


Ik heb mijn zwarte Old Skool Vans aan, ik weet dat zovelen ze hebben maar ik blijf ze zo mooi vinden? 


Voor accessoires heb ik mijn rosegold Rosefield horloge aan en mijn 'Attract Square ring' van Swarovski. Keeping it simple, yet classy.

Op mijn lippen heb ik nummertje 317, Velvet Passion Matte Lipstick van Kiko aan. xo Adelina

Share:

0 reacties